За Нас

Българска фирма, специализирана в регистрация и времеизмерване на спортни събития......... Времеизмерване на различни видове спортове и масови събития.
Race Timing BG е българска фирма, специализирана в регистрация, времеизмерване и обработка на данни, базирани на безконтактните (RFID) технологии. От началото на 2014 година работим в сътрудничество с водещи производители от Германия, което ни дава възможност да ви предложим голямо разнообразие на продукти и услуги с отлично качество. Ние сме една от малкото фирми, предлагащи резултати на живо в страницата на организатора на събитието. За да сме максимално ефективни, използваме едновременно надеждна техника , гъвкав и прецизен софтуер.


регистрация и времеизмерванеСистемата ни за времеизмерване е подходяща за всеки вид активен спорт. Поддържа активни чипове (с батерии) за смесени или високоскоростни състезания, и, пасивни чипове (без батерии) за масови събития като маратони, шосейни и планински бягания и колоездене.


Live - РезултатиСофтуерът ни предлага решение за online регистрация, управление на данни, създаване на стартови списъци, времеизмерване, класиране, отпечаване и публикуване на резултати, издаване на сертификати на състезателите. Дава ни свободата да направим уникален дизайн на всички документи за мероприятието ви. Класирането може да бъде по най-различни критерии за всяка отделна дисциплина. Софтуерът ни може да обхване състезания и на открито и на закрито, подходящ е за маратони, триатлони, ски състезания, състезания на стадиони и колодруми, за 24 часови и всякакави други събития.


Разполагаме с голям асортимент от чипове и старови номера, както и с възможността да ги индивидуализираме по ваше желание.

Mожем да ви бъдем полезни на всеки етап от мероприятието, което организирате – от регистрацията до отпечатването и публикуването на списъците с класирането!

 © Времеизмерване | Race Timing BG