Услуги

0311

 Търсите ли начин за записване на времена, както и да публикувате и анализирате резултати?Ние предлагаме времеизмерване за вашето събитие, използвайки професионални системи, базирани на безконтактните (RFID) технологии, което ни позволява извличането на резултати много бързо и с голяма точност. Разполагаме с голям асортимент от чипове и стартови номера за различни видове спортове и масови събитията.

  Race-Timing-BG_1

Предлагаме отпечтване на стартови номера по ваш вкус, във всякакъв формат и размер, с предпочитаните от вас лого, цветове и текст. Стартовите номера могат да бъдат изработени от различни материали, съобразени с вида на мероприятието и снабдени с чипове от най-ново поколение. Имате пълна свобода на творчество при подготовката им, тъй като работим с всички видове файлови формати.

  Повече за продуктите тук

    Race-Timing-BG_1
Untitled-1 (3)

Можем да направим Online-регистрацията за вашето събитие, сигурна, бърза и лесна, с HTML код, който да бъде поставен на вашия websait. Участниците ще могат да се регистрират без вход. Цялата информация ще бъде защитена от достъп на трети лица. От вас зависи конфигурацията на формата и задаването на задължителни полета, както и критериите за различните групи.

  Race-Timing-BG_1
HP-2

 В днешно време почти всички използват мобилни интернет устройства (смартфони, таблети). С тази услуга е възможно публикуването на резултати в реално време, напълно достъпни за състезатели, треньори и приятели – само с едно кликване.

  Race-Timing-BG_1

 

Пишете ни
Обадете се